Ole HEA - Help Every Animal

"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated." (Mahatma Gandhi)


2010/12/21

KES ON KASUPERE?


Kasuperesid vajavad pidevalt paljud kassid üle Eesti. Seega on kõigil meist võimalus kaasa aidata tänavaloomade olukorra parandamisele ning arvukuse vähendamisele.

Kasupere on koht, kus kodutu looma eest hoolitsetakse nagu enda pere looma eest, pakkudes talle süüa, seltsi ja vajadusel ka ravi. Kuna kasse on alati rohkem kui kasuperesid, saab iga kasupere võimaluse leida just enda perele sobiva iseloomuga "kasukass". Kui vahendeid jagub, võimaldatakse kasuperedele ka kassitoitu ja-tarbeid. Et tulevik oleks kindlam nii kasuperele kui ka kassile, siis on võimalik sõlmida kasuperega leping, kus on kirjas mõlema poole ülesanded kindlustamaks, et kassi ei "unustataks" kunagi kasuperre ning mõlemad pooled täidaksid oma kohustusi.

Kasupere on hea võimalus neile, kes sooviksid endale lemmiklooma, kuid pole oma tulevikuplaanides veel kindlad, mistõttu päris oma lemmiklooma võtmine ei ole parajasti võimalik. Samuti on oodatud ka inimesed, kellel juba lemmikloom olemas, kuid kes lihtsalt soovivad ka koduta loomi aidata.

Kui kellelgi tekkis nüüd huvi, siis kõigi küsimustega võib pöörduda e-posti aadressile:

KONTAKT: kiisus6ber@gmail.com.